Seke, 25 godina, Zemun

sestre za grupni seks i seks u troje

Sestre za grupni seks

O nama: Mi smo sestre, ali ne rođene sestre. Naši pravi roditelji su se razveli. Ja (cura u belom brusu) sam očeva ćerka iz prvog braka, a ona (cura u crnom brusu) je majkina ćerka iz prvog braka. Nismo u krvnom srodstvu. Radimo kao igračice u klubovima Beograda i Zemuna. Zgodne smo, seksi, vrele, napaljene i volimo da se jebemo.

Preferiremo seks sa istim momkom i ako je moguće istovremenao. Želimo grupni seks i orgije. Mi smo malo nastrane. Nekad se i same mazimo. Ljudi misle da je to incest seks i zgade se, ali im onda objasnimo da nismo u srodstvu i bude im ok. Roditelji su otkrili šta radimo i smetalo im je u početku. Kasnije su popustili. Rekli su nam da možemo da radimo šta žeimo, ali ne u njihovoj kući. Odselile smo se i živimo same.

Palimo se jedna na drugu. Međusobno se uzbuđujemo. Volimo da se pipkamo, mazimo i dodirujemo. Grudi su nam velike i čvrste. Imamo zategnutu guzu i punije usne, odlične za ljubljenje.

Tražimo: Iako smo jedna drugoj dovoljne, ponekad nam ipak treba momak za seks u troje i orgije. Tražimo mlađe ili starije momke za seks. Svingeri dolaze u obzir kao i biseksualke i biseksialci. Dosta smo slobodne što se toga tiče i prihvatamo ljude svih seksualnih orijentacija.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Seke TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
Seke TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
Seke TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: