Milica, 28 godina, Novi Sad

slobodna devojka za upoznavanje

Slobodna devojka za upoznavanje

O sebi: Dobra i pozitivna osoba. Volim da pomažem ljudima. Rekreativno se bavim sportom. Svako drugo-treće jutro imam ritual, trčim 5 km pored Dunava, a posle odlazim na trening u teretanu.

Fizička aktivnost mi je veoma bitna. To je recept za zdrav život bez odlaska kod lekara ili u bolnicu. Znam to jer radim kao medicinska sestra u bolnici i vidim u kakvom su stanju neki pacijenti. Većina njih su tu zbog posledica nezdravog života i stresa. Ponekad mi je posao izuzetno stresan i naporan, ali se vrlo dobro nosim s tim.

U slobodno vreme volim da odem u neki dobar restoran na večeru, da se opustim i zaboravim na stresne trenutke u bolnici. I mi medicinari imamo dušu i volimo da odmorimo i uživamo u nekim sitnicama.

Tražim: Zbog dugih smena u bolnici i noćnih dežurstava, nisam imala prilike puno da izlazim i upoznam nekog muškarca. Već dugo sam sama i slobodna devojka. Spremna sam za promenu.

Zato sam se prijavila na ovaj sajt za upoznavanje. Potrebno mi je da imam nekog uz sebe i da ga volim, kao i on mene. Nadam se da ću naći momka za vezu. Ako si slobodan i tražiš slobodnu devojku za upoznavanje, javi se. S obzirom da sam ja pozitivna cura vesele naravi, želim da upoznam muškarca sličnog sebi.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
MilicaNS TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
MilicaNS TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

slobodne devojke za upoznavanje

slobodne devojke za vezu