Julija, 29 godina, Novi Sad

devojke koje vole motore

devojka ljubitelj motora i brze vožnje

Veliki sam ljubitelj motora i brze vožnje

O sebi: Mlada i vesela devojka. Vedra duhom i pozitivna devojka. Rođena sam u Podgorici, ali sam se sa 10 godina preselila sa roditeljima u Novi Sad i od tada sam ovde. Obožavam Novi Sad kao da je moj rodni grad. Odem ponekad u Podgoricu, ali Novi Sad smatram svojim domom. Veliki sam ljubitelj motora i brze vožnje. Nemam svoj motor ali imam nameru da ga jednog dana kupim.

Nisam ozbiljan tip, niti shvatam svet suviše strogo i ozbiljno. Živim svaki dan kao da je poslednji i u tome uživam. Ponekad pođem sa prijateljicom do parka ili reke, ponesemo neki sokić ili nešto više i uživamo. Volim kada ima i muškog društva, nekako je tada zanimljivije, temperatura se podigne. Ne bih da glumim da mi muškarci ništa ne znače. U njihovom prisustvu ja ne mogu biti hladna, počnem da se kikoćem, vrpoljim.

Tražim: Momka, koji je ljubitelj motora i avantura. Nekog ko će imati razumevanja za moje potrebe i koji će želeti da ih ispunjavam. Palim se na krupne muškarce. One preko sto kila. Da ima brkove ili bradu i da je jak, ali da nikad tu snagu ne koristi da tuče ženu. To nikad ne bih oprostila. Verujem da bismo imali puno ideja kako da popunimo zajedničko vreme.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
JulijaNS TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
JulijaNS TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

devojka na moru

seksi plavuša za upoznavanje

devojka ljubitelj motora

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
JulijaNS TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: