Plavuša, 28 godina, Šabac

upoznavanje preko interneta

Volim upoznavanje preko interneta

O sebi: Volim internet. Često sam na internetu zbog posla, a u slobodno vreme volim da se opustim uz ćaskanje ili gledanje smešnih klipova. Najbolja stvar po meni jeste dopisivanje i četovanje sa ljudima koje ne poznajem. Na taj način sam stekla veliki broj prijatelja, širom naše zemlje, sa kojima sam stalno u kontaktu, a bilo je i onih sa kojima sam bila u vezi.

Volim upoznavanje preko interneta. Zbog posla ne stižem da se lično vidim sa svakim, pa mi je ovo najbolji način da upoznam ljude slične sebi sa kojima kasnije ostvarim kontakt ili bude nešto više među nama. Ionako sam non-stop na netu, pa mogu da se dopisujem u skoro svakom trenutku.

Po prirodi sam vesela i pozitivna devojka. Volim druženje, izlaske, žurke i dobar provod. Radim kao sekretarica u jednoj firmi u Šapcu. Volim prijatne i pažljive momke. Ne volim nastrljivce i nasilnike. Momak mora da bude pažljiv prema svakoj devojci i da se prema njoj odnosi s poštovanjem.

Tražim: Prijatnog i kulturnog momka koji traži devojku kao ja. Ako sam ti se dopala iz priloženog oglasa, javi se! Pošalji mi sms poruku da se bolje upoznamo!

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
PlavusaSA TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
PlavusaSA TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
PlavusaSA TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

plavuša za upoznavanje preko interneta

devojke za dopisivanje i upoznavanje preko interneta