Meda, 36 godina, Zrenjanin

ona traži emotivnog muškarca za vezu

Tražim emotivnog muškarca

O sebi: Prijatna sam i društvena. Često se smejem i lupam gluposti. Volim da pomažem ljudima i životinjama. Nisam se udavala, ali bih želela jednog dana, ako se pojavi prava osoba koja to zaslužuje.

Uredna sam. Volim kad je sve čisto i glatko. Kuća mi je uvek čista i sve se blista. Isto važi i za moje telo. Redovno odlazim na manikir, pedikir, depilaciju i vodim računa da moja koža uvek bude glatka, nežna i meka.

Slobodna sam i radim posao koji nije mnogo zahtevan, pa imam dosta slobodnih dana kada mogu da  se izvalim i opustim na ležaljci u svom dvorištu i uživam u popodnevnom suncu kad ga ima. Kad vremenski uslovi ne dozvoljavaju, opustim se uz neku dobru knjigu ili film.

Tražim: Na ovom sajtu za upoznavanje sam jer želim da nađem emotivnog muškarca s kojim bih mogla da uživam u slobodnom vremenu i u međusobnim dodirima i pažnji. Privlače me opušteni i pomalo neozbiljni muškarci koji znaju da ispričaju dobar vic, ali i da znaju da uživaju u dodiru iskusne i zrele žene koja želi da bude voljena.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Meda TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
Meda TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
Meda TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: