Drugarice, 24 godine, Požarevac

drugarice biseksualke za seks u trojku

Najbolje drugarice biseksualke

O nama: Mi smo najbolje drugarice već godinama unazad. Volimo istu hranu, garderobu i obe smo guzate. Imamo gotovo identičan pogled na svet i palimo se na iste momke. Zato smo odlučile da obe budemo sa nekim ko nam se svidja i probamo seks u troje. Živimo u 21. veku i ne želimo više da se krijemo. Naše opredeljenje je naše pravo i potreba. Uživamo u tome što jesmo, a to je da smo biseksualke.

Obožavamo jedna drugu. Svaka zna šta ona druga voli u krevetu i možemo da ispunimo najintimnije željice. Znam kako da dovedem svoju najbolju drugaricu do vrhunca da stenje, vrišti i plače od sreće. Prava je retkost biti sa takvim devojkama i zato mi vredimo mnogo više.

Tražimo: Ono što se nama dopada je sledeće: Muškarci koji vode računa o higijeni i koriste parfeme. Neko ko ima snage i želje da zadovolji svaku od nas, ali ko neće biti ljubomoran da u trenucima kada je napaljen sačeka svoj red ako mi u tom trenutku imamo želju da se ljubimo i mazimo.

Bilo bi poželjno da ima svoj stan za seks i orgije, ali ako nema, a dopada nam se, momak može doći kod jedne od nas, iako je to poslednja opcija. U svakom slučaju, moramo obe da te upoznamo, pa tek onda donesemo odluku. Ako si za trojku, javi nam se!

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
DrugaricePO TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63 din. + pdv

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
DrugaricePO TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
DrugaricePO TEKST PORUKE na broj 14574

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: